Over ons

Gedreven door een diepe en oprechte fascinatie voor de relatie tussen consument en merk streven wij er elke dag opnieuw naar om te verrassen, vernieuwen, innoveren en inspireren.

Wij zijn B-Total Strategic Communications; gevestigd in Breda en werkzaam door heel Nederland en België zijn we al ruim 11 jaar meer dan ‘slechts een reclamebureau’.

Meer dan eens worden wij gezien als partners in communicatie, waarbij we nauw met onze klanten samenwerken en van begin tot eind meedenken om een eindresultaat te creëren dat het verschil zal maken.

We geloven oprecht in de kracht van mensen – zowel intern als aan klantzijde. Vanuit een unieke bedrijfscultuur, welke samenkomt in de passie voor het vak, gaan we dan ook elk project weer een intensieve samenwerking aan waarbij we slechts genoegen nemen met het allerbeste resultaat en de hoogste kwaliteit.

We beheersen alle facetten binnen het communicatie-spectrum en streven er bij elke uitdaging naar het juiste palet aan middelen in te zetten. Of dat nu strategisch communicatie- en marketingadvies betreft of het ontwikkelen van een website, mobiele applicatie of brochure – met onze ervaring en kennis zorgen we altijd voor een succesvolle maatwerk oplossing.

Like